Huishoudelijke mededelingen

 • Hoe laat moet je er zijn?
  Als je meedoet met Heat1 van 12.00 uur, verwachten we dat je er uiterlijk 11:30 uur bent. Doe je mee met Heat2 van 13:30 uur verwachten we dat je er uiterlijk 13:00 uur bent. Doe je mee met Heat3 van 15:00 uur dan verwachten we je uiterlijk 14:30 uur.
 • Waar is het?
  Het adres van Try-out is: Bargerdijk 2, 7095 CK in de Heurne.
 • Aanmelding
  Als je aankomt op het terrein moet je je aanmelden zodat we weten dat je er bent. Dit kan je doen in de kantine van Try-out. Wanneer je aangemeld bent krijg je een kaartje met alle onderdelen en jouw startnummer erop (www.kidzrun.nl/startnummers). Mocht je contant geld hebben gekregen van je sponsors, dan kan je dat hier inleveren.
 • Algemeen
  – Zorg dat je in je sportkleding naar het terrein komt. Het is niet mogelijk om op het terrein te douchen. Neem wel een handdoek mee om je eventueel af te kunnen drogen.
  – Kom je met de auto? Volg dan de aanwijzingen van de borden en regelaars. Parkeren is op eigen risico!
  – Laat kostbare eigendommen thuis. Mocht je onverhoopt iets waardevols kwijtraken dan is de organisatie hier niet aansprakelijk voor.
 • Loterij
  Als je de run hebt uitgelopen lever je jouw kaartje in, die je hebt gekregen bij de aanmelding. Na Heat3 is de loterij en kun jij kans maken op een Playstation 4, een BMX fiets of een bluetooth speaker.
 • Opbrengsten
  Een week na de run kan je op de website zien welk bedrag jullie in totaal bij elkaar hebben gelopen. Ook kun je dan zien hoeveel er naar jouw vereniging en Stichting Huntington Oost Achterhoek gaat.
Top